Yoga Studio C

-Wanneer je los laat, kan op eens alles-

Slapeloosheid

Soms worden wordt slapeloosheid veroorzaak door stress. Misschien heeft je brein dat al door, misschien niet.......Maar er kunnen ook andere oorzaken ten grondslag liggen aan slapeloosheid. 

Soms is de druk (enorm) hoog en heeft dit effect op het in slaap vallen en het slapen in het algemeen. Eerst omdat je je zorgen en angsten mee naar bed neemt en daardoor geen rust kon vinden. 
En misschien kom je (een of meerdere keren) uitgerust terug op je werkplek, na een vakantie en voel je je weer fit en meer belastbaar. Zie je je slaapproblemen als een dip die gelukkig weer voorbij is. Tot dat blijkt dat dat niet het geval te is ......En dan komen de problemen dubbel en dwars terug. Bleek de ‘dip’ eigenlijk een waarschuwingsteken te zijn geweest .....

Yoga Studio C biedt meerdere oplossingen. 
- PPT (Physical Patters of Transformation)
-
 Yin Yoga  en/of . 


PPT kenmerkt zich door de zachte manier van werken wat oa leidt tot: 
- Pure ontspanning
- Weer (nacht)rust.

Yin Yoga  geeft je oa: 

- De tijd om weer te voelen, 
- Te herkennen wat je lijf nodig heeft, 
Met Yin Yoga kom je letterlijk in contact ten verbinding met je lijf, je gevoel en je ademhaling. 

Slapeloosheid kenmerkt zich door

De volgende symptomen: 

- Je slaapt geen nacht aan een stuk door.
- Er ontstaan donkere gedachten.
- Je bent (dood)moe, je voelt je 'een wrak'.
- Je hebt paniekaanvallen en/of stemmingswisselingen.
- Je hebt moeite met je te concentreren.
- De slaapstoornis beheerst je leven.

Yin Yoga in combinatie met aminozuur 

Mogelijk klinkt het woord “aminozuur” in eerste instantie merkwaardig. Maar aminozuren behoort tot de meest natuurlijke en gezonde nutriënten  Deze bevinding werd in 1998 zelfs met de Nobelprijs voor de Geneeskunde toegekend. Het ging daarbij voornamelijk om het aminozuur arginine. Samen met carnitine en nog andere aminozuren vormt het een belangrijk wapen in de strijd tegen slaapstoornissen.

Samengevat: de aminozuren zorgen er op een natuurlijke manier voor dat bepaalde afvalstoffen die mede-veroorzaker zijn van slaapstoornissen (zoals ammoniak) beter worden afgebouwd. Aminozuren zijn zonder recept te verkrijgen en vallen niet onder de noemer medicijnen.
 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn